Gepunnikte naam of woord hanger multi kleur

11,0013,00

Artikelnummer: PUN-002 Categorie:

Beschrijving

• LET OP, de naam kan genoteerd worden bij de bestelnotities op de afrekenpagina •
Super leuk om te geven als kraamcadeau of om je babykamer helemaal af te maken met de naam van je kleintje. Je kan ook een woord bestellen zoals; home of love. Alles is mogelijk. Super leuk als decoratie in je huis! De multikleur draad heeft meerdere kleuren. Kijk goed naar de voorbeeld foto. Deze staat op de productpagina als je doorklikt.
Is het een (kraam)cadeautje en wil je graag dat het pakketje direct naar de ontvanger gaat? Vul dan het adres van de ontvanger in bij het verzend adres. In de doos is er ruimte voor een klein berichtje. Dit berichtje kan je ook bij de bestelnotities typen onder de naam. Deze zal ik dan opschrijven aan de binnenkant van de doos. (Te lezen als ze het pakketje openen)
Je kan ook een geboorte wenskaartje toevoegen en dan zal ik daar het berichtje in schrijven. Deze vind je onder het kopje accessoires.
Mocht je graag een woord of naam met meerdere letters willen, stuur mij dan een berichtje via de mail, Facebook of Instagram. (info@liesylove.nl of FB+IG @liesylove)

Extra informatie

Welke kleur?

Multi Groen, Multi Blauw, Multi Roze, Multi Bruin, Multi Pastel, Multi Rood, Multi Turquoise

Hoeveel letters?

2-6, 7-10

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Gepunnikte naam of woord hanger multi kleur” te beoordelen