Gepunnikt figuur

7,0011,00

Artikelnummer: PUN-003 Categorie:

Beschrijving

Leuke punnik figuren om op te hangen in de baby of kinder kamer of gezellig in huis! Ook super leuk als kraamcadeau! De te kiezen kleuren staan op de 2e en 3e foto. De figuren zijn ongeveer zo groot als een A4tje, alleen de ster is ongeveer een half A4tje. Bij de foto’s kan je de kleuren bekijken die je kan kiezen. Voor de bloemen kan je in de bestelnotities (bij de afrekenpagina) aangeven of je meerdere kleuren wil voor de bloemen. Kies een hoofdkleur voor de grote bloem met blad.(De bloemen kunnen niet opgehangen worden. Wil je dit graag dan kan je dat aangeven).
Is het een (kraam)cadeautje en wil je graag dat het pakketje direct naar de ontvanger gaat? Vul dan het adres van de ontvanger in bij het verzend adres. In de doos is er ruimte voor een klein berichtje. Dit berichtje kan je ook bij de bestelnotities typen onder de naam. Deze zal ik dan opschrijven aan de binnenkant van de doos. (Te lezen als ze het pakketje openen)
Je kan ook een geboorte wenskaartje toevoegen en dan zal ik daar het berichtje in schrijven. Deze vind je onder het kopje accessoires.
Heb je een vraag over de punnik figuren? Stel hem gerust.
info@liesylove.nl

Extra informatie

Welk figuur?

zeilboot, flamingo, tractor, ster, auto, olifant, wolk met ster, wolk zonder ster, maan, maan met ster, vlinder, bloemen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Gepunnikt figuur” te beoordelen